1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Blogg Ping - Får det ikke til å fungere

En tråd i 'Generell Diskusjon' startet av Rebecca Bergetun, 14 Aug 2011.

 1. Avlogget

  bareblogg Grûnder

  Jepp og feeden din kommer inn er på BareBlogg med. Altså funker RSS'en din.
 2. Avlogget

  lindavs n00b

  hmm... Jeg fikk endelig til å pinge i går.Etter på gikk jeg inn på siden for å se at koblingen fungerte. Da jeg trykket på lenken min fikk jeg bare opp en side med masse tekst og koder:confused: Jeg aner ikke om det er noe jeg kan gjøre med dette...
 3. Avlogget

  WBNina Blogger

  Jeg slenger meg på denne tråden siden Blogglisten er kjent for å bruke langt tid på å svare på mail (de har nok én og annen henvendelse ;)). Jeg sliter med samme problem som lindavs. Jeg er registrert på Blogglisten og har lagt inn telleren i sidebar. Bloggen er søkbar på blogglisten, så jeg tolker at registrereingen da har gått som det skulle? Men jeg får ikke til å pinge, og får opp 'Feilmelding' (står ikke at feed mangler, det gjorde det tidligere). Siden jeg har skjønt at dette er stedet man må være på dersom man skal ha noe håp om å få opp lesertallene, håper jeg noen av dere bloggeksperter kan hjelpe *smiskeblonkesmilefjæææææs. Her er link til bloggen: http://www.wannabee.no/ , og her er en URL-en til et innlegg: http://www.wannabee.no/detail/463/. Har det noe å si at kodesnutten fra Blogglisten ligger i sidespalten f. eks. ? Ser at Bloggurat påpeker at den må ligge i hovedspalten.
 4. Avlogget

  Picxx Kjendisblogger

  TTT = Ting Tar Tid!
  = De har en ekstremt lav respondserver, noe som gjør at de ikke trenger betale masse for et stoooooort webhotell ;)

Del denne siden