1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Daglige innlegg, men av og til bilder i innleggene

En tråd i 'Prosjekt Under Utvikling' startet av Sindre Møllerhaug, 7 Apr 2013.

 1. Avlogget

  Sindre Møllerhaug Blogger

  Jeg har tenkt at fra i dag skal jeg skrive innlegg hver dag, men det betyr også at innleggene har godt innhold. Det kan være både tekst og bilder. Jeg legger ikke ut bilder hvis jeg ikke har tatt bilde av noe spesielt, men det ser ut som jeg får flere besøk hvis jeg skriver hver dag. Det viser at bloggen er oppdatert hele tiden.

  I går var det en snøstorm ute, men det gikk raskt over, så det ble heldigvis vår igjen. Det så ut som det var vinter og jeg sto i stuevinduet med fotoapparatet og tok bilde, som i dag ble lagt ut i bloggen. Det er ikke alltid nødvendig å ta bilde av noe spesielt, men gjerne noe som viser hva jeg skriver om, for eksempel været. Da kan det være et bilde av regnværet, solskinnet eller snøstormen.

  Dette kommer kanskje til å bli vanskelig, men jeg satser på å klare det likevel.
 2. Avlogget

  SmuleSkogen n00b

  Hei Sindre!
  Har også vurdert å ha daglige blogger, men jeg er av den formening at dersom man virkelig skal dele av sine tanker så skal det være gode tanker som setter i gang noe hos mottaker. Man får så klart flere besøk dersom man legger ut noe hver dag, men man må spørre seg selv: Er det målet? (Absolutt dersom man skal tjene litt på reklameinntekter og slikt ;-) Samtidig så er det et eller annet med dette at man ved synlighet faktisk når flere med de virkelig gode innleggene man har. Jeg tror at folk må velge sin tilnærming til blogging og følge denne. SmuleSkogen har valgt sin, og du har valgt din. Se eksempelvis: http://www.smuleskogen.com/blogg/hoved/ettertanke.htm og eksempelvis http://www.smuleskogen.com/blogg/2012_10_23.htm

  Lykke til vider med din blogg, Sindre!

Del denne siden