1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Ingen fasit på hva som beregnes som hobbyinntekt med blogg

En tråd i 'Tjen Penger På Bloggen' startet av Sindre Møllerhaug, 14 Apr 2013.

 1. Avlogget

  Sindre Møllerhaug Blogger

  For bærplukking er grensen for skattefrie hobbyinntekter 4000 kroner i året, men ellers er det ingen fasit på hva som er grensen for skattefrie hobbyinntekter, for eksempel å skrive blogg. Dette leste jeg i denne artikkelen på Dine Penger http://www.dinepenger.no/regler/tjen-skattefritt-paa-hobbyen/598086

  Jeg leste noe lignende på Skatteetaten sin hjemmeside, at inntekten må ha en økonomisk karakter og gi overskudd over lengre tid. Det sto i Dine Penger at det holder å legge ved en forklaring, sånn at skattekontoret ser at det er en skattefri inntekt og ikke næringinntekt.
 2. Avlogget

  Picxx Kjendisblogger

  Du har ingen "skattefrie inntekter" fra en blogg, men alt etter hvordan den drfiftes kan du jo trekke fra en god del på skatten.
  T.ex. Nettgrunder har jo et vell av blogger som omhandler thailand og turisme i thailand. Han kan nok fint trekke fra en thailandstur eller to i året så lenge det driftes fra et firma.

Del denne siden