1. Dette nettstedet bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av cookies Lær Mer.

Ny norsk WordPress blogg/web site nettside

En tråd i 'Bloggplattform' startet av olekeh, 14 Jan 2013.

 1. Avlogget

  olekeh n00b

  Hei,

  Jeg har satt opp en ny norsk WordPress basert bloggenettverk. Det er å finne på http://humlesite.com - Der folk kan registrere gratis nettsider.

  Du kan ha navn på formen <bloggnavn>.humlesite.com eller <bloggnavn>.iblogg.me. Du kan også knytte et eget domene til bloggen din. Et .com domene koster omlag 6,5 USD i året, så det blir ikke mer enn 35 kr/året.

  Jeg har dyttet mye funksjonalitet inni dette nettstedet. Det er over 160 standard themes, du kan ha flerspråklige blogger om du vil oversette. Bloggene er annonsefrie, men det er ikke noe i veien for at du kan egne annonser her inne.

  Det er tre medlemskapsnivåer, Gratis, Pro, og Premium. De som lager bloggen sin i Januar 2013 vil automatisk få et permanent PRO medlemskap kostnadsfritt.

  Les mer på nettstedet http://humlesite.com

  Velkommen skal dere være !!
 2. Avlogget

  bareblogg Grûnder

  Heisann og velkommen skal du være. Det er mange som har prøvd seg på dette opplegget, og det er mange som er i denne kategorien. Lykke til!
 3. Avlogget

  olekeh n00b

  Mange takk ! - For meg er dette mer en hobby, foreløpig, men de som vil være med skal få førsteklasses service !
  mvh,
  Ole K

Del denne siden